Inschrijvingen

Inschrijvingen 2024-2025

Wil je starten in onze school?

Aanmeldingsperiode

De aanmeldingsprocedure om in te schrijven start op maandag 25 maart 2024 en loopt door tot en met vrijdag 19 april 2024. Het moment van aanmelding is niet van belang.
Tickets worden in willekeurige volgorde toegekend nadat de voorrangsregels worden toegepast. Zowel in 1A als in 1B zijn de plaatsen beperkt.

Voorrangsregeling

Broers en zussen van onze eigen leerlingen en de kinderen van het personeel melden eveneens aan tijdens de aanmeldingsperiode van maandag 25 maart 2024 tot en met vrijdag 19 april 2024. Voor hen is de voorrangsregeling van toepassing.

Toewijzen tickets

De tickets worden na afsluiten van de aanmeldingsperiode toegewezen. Je zal een automatische e-mail ontvangen waarin wordt meegedeeld of je een ticket hebt verkregen of je op de wachtlijst staat. Je rangorde in de wachtlijst zal ook worden vermeld in dit bericht.

Kinderen van éénzelfde leefentiteit dienen afzonderlijk aangemeld te worden. Indien slechts aan één kind een ticket wordt toegewezen, kan de school beslissen om het niet toegewezen kind in te schrijven onder overcapaciteit.

Indien je een ticket verkregen hebt, zal je in de week van 22 april 2024 een e-mail ontvangen van onze school met informatie over het verdere verloop van de inschrijving.

Inschrijvingsgesprek

De inschrijvingsgesprekken voor de eerste jaren vinden plaats op woensdag 15 mei 2024. Gelieve deze datum vrij te houden!

Tickets die niet verzilverd of afgestaan zijn op maandag 10 juni 2024, zullen vervallen en automatisch toegekend worden aan de eerstvolgende op de wachtlijst.

U kan steeds bijkomende informatie verkrijgen over inschrijven voor het eerste jaar door telefonisch contact op te nemen met de school.
Dat kan op het nummer 03 312 02 56 (keuzemenu 3).

 

Inschrijvingen vanaf het tweede middelbaar 2024-2025

Leerlingen vanaf het tweede middelbaar kunnen een aanvraag tot inschrijving indienen op vrijdag 28 juni 2024 via een link op onze website (meer informatie hierover volgt binnenkort).
De intakegesprekken zullen plaatsvinden op maandag 1 juli 2024.

Gelieve deze datum al vrij te houden!

Schooljaar 2023-2024

Volzetverklaringen

Volzetverklaring na kerstvakantie1l
volzetverklaring na kerstvakantie 2